Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Pronety και όλα τα συσχετιζόμενα δεδομένα του, τα οποία περιλαμβάνουν το προφίλ σας, άρθρα, απαντήσεις, συνδέσεις με επιχειρήσεις, αγαπημένα, και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού σας.
Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όλα τα συσχετιζόμενα δεδομένα θα διαγραφούν, εκτός από τις ερωτήσεις που έχετε υποβάλει. Η συσχέτιση μεταξύ των ερωτήσεων που έχετε υποβάλει και του λογαριασμού σας θα διαγραφεί, αλλά οι ίδιες οι ερωτήσεις δεν θα διαγραφούν.
Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας:
1
Αρχικά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
2
Ανοίξτε τη σελίδα Πίνακας ελέγχου λογαριασμού και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
3
Στην ενότητα Διαγραφή του λογαριασμού σας επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
4
Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας μέσω email που θα αποσταλεί στη διεύθυνση email σύνδεσής σας.
5
Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email.
6
Μόλις επιβεβαιώσετε, ο λογαριασμός σας και όλα τα συσχετιζόμενα δεδομένα θα διαγραφούν άμεσα.
Σημείωση
Η διαγραφή του λογαριασμού σας και όλων των συσχετιζόμενων δεδομένων είναι μόνιμη και δεν μπορεί να αναιρεθεί.