Ακύρωση συνδρομής σε πλάνο

Τελευταία ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2026

Οι συνδρομές δεν ανανεώνονται αυτόματα και μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή.

Για να ακυρώσετε:

1
Αρχικά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
2
Μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου Λογαριασμού και επιλέξτε Συνδρομές.
3
Εντοπίστε το συνδρομητικό πλάνο που θέλετε να ακυρώσετε.
4
Πατήστε Ακύρωση και επιβεβαιώστε.
5
Η πρόσβαση σας στις επί πληρωμή λειτουργίες θα διακοπεί άμεσα.
Σημείωση
Δεν παρέχονται επιστροφές χρημάτων για ακυρωμένες συνδρομές.
Οι ακυρωμένες συνδρομές δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Για νέα συνδρομή απαιτείται νέα αγορά.