Τι συμβαίνει αν λήξει η συνδρομή

Τελευταία ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2026

Αν η συνδρομή σας λήξει, ακυρώνεται αυτόματα και χάνετε την πρόσβαση στις επί πληρωμή λειτουργίες.

Ανάλογα με το πλάνο σας, δεν θα μπορείτε πλέον:

1
Να απαντάτε σε ερωτήσεις
2
Να επικοινωνείτε με πελάτες μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων του Pronety

Το περιεχόμενο σας (βιογραφικό, άρθρα, απαντήσεις και συνομιλίες) δεν διαγράφεται, αλλά δεν θα έχει δημόσια προβολή μέχρι να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.

Σημείωση
Τα παραπάνω ισχύουν και σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής (διαβάστε Ακύρωση συνδρομής σε πλάνο).